Saat mut

Runoilija Carissa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinulle voin näyttää oman itseni
kaikki möröt sekä muut
aina silti sinä
viereeni tuut
ja sanot että minä
teen elämästäsi paremman

turhaa liikaa puhua tulevasta
ollaan vain tässä ja nyt
kyllä sä tiedät että haluan vain sut

ei kahden nuoren sielun
kiire ole minnekkään
minne edes mentäisiin
en tiedä sitä itsekään

voi levollisesti toisen viereen nukahtaa
kaiken muun ulkopuolelle unohtaa
ei kuulla muita
ja niiden ilkeitä suita

voi kulta
tänään ja huomenna
saat kaiken multa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Carissa Omistaudun 22.5.2013 1 Runo
Carissa Nimetön 2.2.2014 0 Runo
Carissa Nimetön 2.2.2014 0 Runo
Carissa Nimetön 2.2.2014 0 Runo
Carissa Nimetön 2.2.2014 0 Runo
Carissa Saat mut 2.2.2014 0 Runo
Carissa Nimetön 10.5.2014 0 Runo
Carissa Jäätynyt 28.5.2014 0 Runo
Carissa Arvotonko 28.5.2014 0 Runo
Carissa Saat mut 28.5.2014 0 Runo