Sinun valintasi

Runoilija tyttötuommoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valitsit
kahden välillä

En tiedä
valitsitko
oikein vai väärin

Toivon vain
niin kovasti
että oikein

Toivon sinulle
kaikkea kaunista
ainoastaan hyvää
pelkästään parasta

ja tarkemmin kun ajattelen
en minä sitä olisi
sinulle ollutkaan

Kaikesta huolimatta toivon
että et muistelisi pahalla
Yritin sentään
antaa kaikkeni
ja väistyin nöyrästi toisen tieltä

Minä sanoin rakastavani
ja rakastan vieläkin
tavallani koko loppuelämäni
minä pysyn sanoissani

olet suuri osa menneisyyttäni
ja siksi
suuri osa tulevaisuuttani

Vietän unettomia öitä kanssasi,
vaikka oletkin niin kaukana.

Ei,
En ole vihainen
Olen vain
niin helvetin katkera

Taas joku meni ohitseni
Etkä ole enää koskaan
minun lähelläni

Se sattuu,
mutta minä kestän

Toivon
että tuo joku
on oikeasti arvoisesi

ja sinä olisit
onnellinen

Toivon
että hän näkee sinussa sen kaiken
jonka minäkin näin

Toivon
että hän tietää
mistä sinä pidät
mitä sinä rakastat

mistä sinä et pidä
ja mitä sinä vihaat

muistaa syntymäpäiväsi
ja rakastuu sinuun
hetki hetkeltä enemmän

Toivon että hän rakastaa
kaikkea sinussa
myös huonoja puoliasi

jopa
tuittupäisyyttäsi
ja kaikkea sitä
mitä minäkin sinussa rakastin

Mikä tärkeintä
Pitää sinusta huolta

Olit elämäni valo
edes pienen hetken verran

Kiitos siitä

Selite: 
Olen antanut sinulle jo anteeksi. Ole kiltti,älä pyydä enempää. Rakastan sinua vieläkin, myönnän sen, mutta se sattuu, kun täytyy myöntää itselleen että minä en kuulu sinun elämääsi. Tälläistä puukkoa en enää koskaan halua selkääni. Kiitos kuitenkin siitä, että opetit että olen aivan liian hyväuskoinen. Haluaisin sinun tietävän, että tahdon sinulle ainoastaan hyvää. Katkera olen, sen todellakin myönnän - kuka ei tässä tilanteessa olisi? Toivon sydämeni pohjasta, että et tekisi samaa virhettä muiden kanssa. Minä jos kuka tiedän.. se sattuu. Kaikesta huolimatta toivon sinulle erittäin kaunista tulevaisuutta, vaikkei se olekaan enää meidän yhteinen. Hymyillään jos törmätään.. "Only when I sleep..See you in my dreams" </3
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein ihana runo ja hienosti olet kirjoittanut sen. :)

Olet loistava ! Luin kaikki runosi, aivan mahtavia! Kerrot hyvin tunteistasi.. Olet yksi parhaista joita olen tähän päivään mennessä lukenut :)

Tämä on hieno, erittäin! Tunteesi ja runon ajatus välittyy vahvasti ja selkeästi, liikaa paljastamatta. Tällaista haluaisin itsekin joskus osata. Tämä on sellaista, mitä on miellyttävä lukea.
Muistuttaa minua myös eräästä ihmisestä menneisyydessäni.

Ja kiitos arvostelustasi! ;)

Loistava runo tämä, jotenki tulee ihan oma tilanne mieleen tästä.
Tästä runosta sai kiinni silleen, että pääs ite mukaan. Ja vaikka pitkä olikin, olisi voinut jatkua vieläkin ;) aivan mahtava :oo
tämän laitan suosikkeihini!

 

Käyttäjän kaikki runot