Raxulleni

Runoilija n3y0

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 25.11.2016 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikioma raxuni
Sinusta voisin maalata taulun
Tai kirjoittaa runon
Tuhatkin
Ja vielä satoja sen jälkeen
Ehkä toisen tuhannen

Mutta mihin vetäisin rajan,
Minkä jälkeen en enää enempää taiteilisi
Sinun nimiisi?
Sellaista rajaa ei ole
Ei kuolevaisuuskaan voi minua pysäyttää
Se on vain hidaste - jos sitäkään

Jatkan siis ikuisesti
Eikä sekään ole kyllin pitkä aika
Otan monta ikuisuutta
Kuljethan ne läpi kanssani?

Selite: 
Sohvi <3 Ihan kohta avovaimoni mun. Melkein jo 10kk yhdessä ja aion noin miljoonakertaistaa tämän ajan. Uudestaan ja uudestaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot