Kastetta silmäripsillään

Runoilija n3y0

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 25.11.2016 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kastetta silmäripsillään
Niitä on aina ilo katsella
Hymyn kaarre kruunaa pisarat
Hänen kauniilla poskillaan

Eikä ole tuota hymyä kauniimpaa
Voit etsiä taivaat ja tähdet
Tuloksetta
Sillä ne kalpenevat hänen rinnallaan

Ja mitkä rinnat ne ovatkaan
Pehmeät ja lämpimät
Sydän tykyttää niin eläväisenä
Poskeani vasten, korvani alla

Lanteistaan puhumattakaan
Tähän väliin laulua lainatakseni:
Lanteillas tanssii tähdet ja kuu
Ja minä, jos vain sallit

Selite: 
Sohvi <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot