Satakieli

Runoilija n3y0

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 25.11.2016 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tule, satakieleni, tule
Tule takaisin huoneeseeni
Tule kotitekoiseen häkkiisi

Laula, laululintuni, laula
Laula ja sirkuta sulosävelesi
Laula tuhmia luvallani

Nauti, pikkuiseni, nauti
Nauti sylissäni, käsivarsillani
Nauttien kujerra allani

Lennä, lintuni, lennä
Annan sinulle vapautta
Palaathan taas huomenna

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot