Aito mies

Runoilija midnight coyboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 12.2.2017 19:01

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Havukassa taas ajatellaan, niin! Tiktaattorit ja kepulitouhut isketään matalaksi, upotetaan murahautaan ja isketään juntalla päähän... Salakavalia ja rohmuja isketään ajatuksella turpaa, eikä heillä ole nokan koputtamista. Ajatus on vapaa kuin hiirihaukka eikä lähe piikkilankaleirille, ee, ee! Ei lähe ajatus leirille, ei koskaan!" _Veikko Huovinen_.
 

Aito mies ei sano:pappa betalare.
Aito mies ei käytä vaaleanpunaista kaulahuvia.
Aito mies ei pelkää liata käsiään.
Aito mies ei käytä sanaa: rahvaanomainen,desing,suggestio,kommunikatiivinen,
nyanssi,relevantti,karma,horoskooppi yms.
Aito mies ei tunne muita pehmeitä arvoja kuin saat maksaa luonnossa.
Aito mies ei lue; dekoa,kotiliesi,cosmopolitania,anna,regina,parnassoa.
Aito mies ei esitä vaan on aina aito.
Aito mies juo seitsemän kaljaa vittuillakseen ennen kuin tulee sulle puhuu.
Aito mies haistaa pitkä jutuille nykymiehen paineet.
Aito mies on aina oma itsensä eli mies.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Asennetta! Hauska runo :D

Ensimmäinen tältä sivustolta lukemani runo, joka on mielestäni edes lähes hyvä.

Voi olla ihan hyvä tyylikeino leikkiä välimerkeillä, mutta kannattaa silti esim. laittaa väli pilkun jälkeen.

Aito mies rohkenee olla mitä On.

Mielenkiintoisen puhutteleva runo.

kaikessa aitoudessaan,tää on aivan valtavan viehättävä,ja päivän pelastava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot