mitä olet?

Runoilija midnight coyboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 12.2.2017 19:01

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Havukassa taas ajatellaan, niin! Tiktaattorit ja kepulitouhut isketään matalaksi, upotetaan murahautaan ja isketään juntalla päähän... Salakavalia ja rohmuja isketään ajatuksella turpaa, eikä heillä ole nokan koputtamista. Ajatus on vapaa kuin hiirihaukka eikä lähe piikkilankaleirille, ee, ee! Ei lähe ajatus leirille, ei koskaan!" _Veikko Huovinen_.
 

Olen,
Mitä olen!
Ei sitä ole helppo aina sanoa mitä on.
Pystyisitkö itse kertomaan rehellisesti mitä olet.
Et varmaan tai ainaskaan helpoa ole se.
Eli mitä olet?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyviä kysymyksiä runosi sisältää.. Niin ja Hyvää Syntymäpäivää! :)

 

Käyttäjän kaikki runot