Myrsky

Runoilija citywolf

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä olen, tassunjäljen päässä.

 

Kaunis kiitos <3 jokaisesta kommentista.

 

Silmiesi siniharmaa
muistutti minua taivaasta

tyyntä ennen myrskyä

Kun se viimein puhkesi
olin minä jo kaukana poissa

ukkosen saattoi kuulla sinnekin

Varmasti se laantuikin
yhtä petollisen tyyneksi

kuin järven peilipinta

Minä en silti
palannut takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot