Lapsen lailla

Runoilija citywolf

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä olen, tassunjäljen päässä.

 

Kaunis kiitos <3 jokaisesta kommentista.

 

Kun ensi kerran kohtasimme
kysyit kuulenko minäkin sen

(Minkä?)
Enkelten laulun

Talven ensilumen sataessa
nauroit ihastuneena kuin lapsi

Pyysit tekemään
lumienkeleitä

Kesäisen niityn keskellä
kerroit rakastavasi elämää

Pitelit perhosta
kämmenelläsi

Ja minä, huumaantunut siitä
että on jotain niin elävää

kuin
sinä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot