tosi ruma nainen toivoo rakkautta

Runoilija Jääkaappirunous

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja jääkaappimagneeteilla
 

tosi ruma nainen toivoo rakkautta
mutta ei koskaan näe sydäntä

kukaan ei ymmärrä magneettikuvaajaa
vaikka lapsikin näkee ahdistuksen

totuus on kylmä ja kaipaus ikuista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

'totuus on kylmä ja kaipaus ikuista'

 

Käyttäjän kaikki runot