Elintärkkiä

Runoilija RosaRugosa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän tarkkailija, joka kirjoittaa lounaismurteella (toivottavasti) viihdyttäviä ja vakaviakin tekstejä ja pyrkii usein kätkemään rivien väliin jotain oivallettavaa.
 

Semmose
heil o perhes jokasel.
Muil riittä yks
mut isomammal ei läheskä.

Heti aamuste
kaikk hapuileva omias.
Kukka ei tul toime ilma.
Hetkikä.

Taplettiriippuvaissi kaikk.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuk ymmärttäs heit
kell o viel pönttövehkeit,
emm mää sit käsit...

Hauska, mutta samalla myöskin vakava.. Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot