Tuomionpäivä

Runoilija FeAlo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005
Viimeksi paikalla: 26.11.2021 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, no, no, you're not alone!
Suosittelen:
 

Vihdoin koitti päivä
jolloin en kaipaa mennyttä, en tulevaa.

Maailmani on muuttunut,
koko elämäni on mennyt raiteiltaan.

Vain muutos on pysyvää.

Jokainen vastaa tunteistaan,
olen valmis astumaan tuomarin eteen,

olen valmis vannomaan valan,
olen vihdoin valmis kuulemaan tuomioni.

Elämäni on muuttunut,
se on saanut uuden tarkoituksen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo itsensä löytämisestä.

jykevä runosi on hieno ja voimakas

hieno asenne

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
FeAlo Avuton 7.4.2021 4 Runo
FeAlo Tuomionpäivä 9.10.2014 3 Runo
FeAlo Elämää 29.10.2014 3 Runo
FeAlo Ennen sinua 11.4.2014 3 Runo
FeAlo Sisäinen polte 28.9.2020 2 Runo
FeAlo Ei mitään, kaikki 10.7.2015 2 Runo
FeAlo Nimetön 10.7.2015 2 Runo
FeAlo Sattuu 13.4.2021 2 Runo
FeAlo Elämä 3.9.2020 2 Runo
FeAlo Nimetön 18.2.2015 2 Runo