Sisäinen polte

Runoilija FeAlo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005
Viimeksi paikalla: 26.11.2021 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, no, no, you're not alone!
Suosittelen:
 


 

Tämä palo minussa, se roihuaa se hallitsee minua

se kannattaa, se rohkaisee
välillä se jäljelle vain tuhkat jättää 

En jaksa, en jaksa, en jaksa
anna minun palaa loppuun! 

Se roihuaa, se polttaa, se kärventää
pitää sydäntäni otteessa,
korventaa.

Mutta kuten tuli aina
joskus se palaa loppuun,
voi, palaisit jo. 

En todellakaan voi hyvin
mutta mitään en muuttaisi

polta minua,
polta minut 

Anna minun tulla veroiseksesi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sisäinen polte saa varmasti paljon ihmeitä aikaan <3 
Kiitos kommentistasi! :) 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
FeAlo Avuton 7.4.2021 4 Runo
FeAlo Ei mitään, kaikki 10.7.2015 2 Runo
FeAlo Elämä 3.9.2020 2 Runo
FeAlo Elämää 29.10.2014 3 Runo
FeAlo Ennen sinua 11.4.2014 3 Runo
FeAlo Nimetön 18.2.2015 2 Runo
FeAlo Nimetön 10.7.2015 2 Runo
FeAlo Sattuu 13.4.2021 2 Runo
FeAlo Sisäinen polte 28.9.2020 2 Runo
FeAlo Tuomionpäivä 9.10.2014 3 Runo