Nimetön

Runoilija FeAlo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005
Viimeksi paikalla: 26.11.2021 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, no, no, you're not alone!
Suosittelen:
 

Ei rakkautta voi pakottaa,
ei kesyttää, käskeä tai opettaa

Ei ihmistä voi muuttaa,
ei pysäyttää, tuntea tai omistaa

Mitä sinä selität?
Mene pois, mene pois, mene pois.

EN KESTÄ ITESEÄNI,
RAKASTA MINUA,
RAKASTA!

Ole minulle syy huomiseen
etten kuole pois.

Ei rakkautta voi pyytää,
ei anoa, käskeä tai pakottaa

Ei, ei, ei

Ei ihmistä voi ymmärtää,
ei tuntea, omistaa tai muuttaa

Voit ainoastaan katsoa peiliin
ja hyväksyä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin runosi Vahvasta viestistä. Todella upea.
kiitos kauniista
tästä tulee mieleen ajatus
purjevene ei merta muuta "siilä" "siellä" ilosena seilaa
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
FeAlo Ennen sinua 11.4.2014 3 Runo
FeAlo Tuomionpäivä 9.10.2014 3 Runo
FeAlo Elämää 29.10.2014 3 Runo
FeAlo Nimetön 18.2.2015 2 Runo
FeAlo Ei mitään, kaikki 10.7.2015 2 Runo
FeAlo Nimetön 10.7.2015 2 Runo
FeAlo Elämä 3.9.2020 2 Runo
FeAlo Sisäinen polte 28.9.2020 2 Runo
FeAlo Avuton 7.4.2021 4 Runo
FeAlo Sattuu 13.4.2021 2 Runo