Päivä

Runoilija Jemii-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivä pyyhkii pimeyden pois,
se tappaa yön valollaan,
pakottaa illan väistymään.
Luo maahan säteitään,
herättää, kaiken, herättää.
Yö peittää silmänsä, suruiset
se ei enää nää, ei meitä nää,
kun toisiamme syleillään,
suudellaan, hyväillään,
kuin päivä meitä valollaan.
Yö tappais kaiken pimeään,
älä päivä, katoa minnekään.
Kanna meitä siivin auringon,
sen sätein kultaisin.
Yöhön asti ainakin.

Selite: 
Joo, tylsyys iski.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Jemii- Nimetön 14.1.2006 2 Runo
Jemii- Kevät 14.1.2006 0 Runo
Jemii- Päivä 19.4.2006 0 Runo
Jemii- Haavoja 19.4.2006 1 Runo
Jemii- Joulu 19.4.2006 0 Runo
Jemii- Hyvästi taas... 19.4.2006 1 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 1 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 0 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 0 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 1 Runo