Hyvästi taas...

Runoilija Jemii-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avaan oven hiljaa, kuuntelen.
Ei, en kuule. En kuule häntäsi heiluvan.
Varovasti nurkan takaa katson,
Ei, en näe. En näe silmiesi tuijottavan.
Sohvalle istun, yli käsinojan ojennan käteni.
Ei, en tunne. En tunne ketään, ketä rapsuttaisi korvan takaa.
Mietin, toivon sinun olevan täällä.
Ei, et ole. Tuntuu niin tyhjältä, kun olet poissa.
Ei häntäsi heilutusta, ei silmiesi tuijotusta, ei korvan takaa rapsutusta, ei sinua. Vain...

ikävää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi kauniisti olet kirjoittanut koirastasi ja ikävästä siihen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Jemii- Haavoja 19.4.2006 1 Runo
Jemii- Hyvästi taas... 19.4.2006 1 Runo
Jemii- Joulu 19.4.2006 0 Runo
Jemii- Kevät 14.1.2006 0 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 1 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 0 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 0 Runo
Jemii- Nimetön 14.1.2006 2 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 1 Runo
Jemii- Päivä 19.4.2006 0 Runo