Nimetön

Runoilija tulenruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If it's a broken part, replace it If it's a broken arm, then brace it If it's a broken heart, then face it - Jason Mraz
 

uskoakseni ei tulevaisuutta voi ennustaa
valinnoilla rakennamme itse oman elämän itsellemme
elämän tarkoitus selviää elämällä

oikeita ja vääriä valintoja
monia ovia aukeaa, kun yhden sulkee
entä jos sulkee juuri sen oikean
pystyykö palaamaan takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot