monuus

Runoilija ruskasusi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2011
Viimeksi paikalla: 1.3.2022 15:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.9.1993

"Ei rakkauden tarvitse olla vaikeeta. Se on oikein, jos se tuntuu oikeelta"
 

Elämäni oli huono
kun sinut tapasin
Elämäni oli parempi
kun sinuun tutustuin
Elämäni oli hyvä
kun sinuun rakastuin
Elämäni oli ihana
kun sinua suutelin
Elämäni on täydellinen
kun sinua rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot