pyörryn

Runoilija ceeriisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aki 15082005-> ♥
 

nälkä.
haluan painua kasaan.
kuuma.
nyt se tapahtuu.
tulen sokeaksi.
en näe mitään.
silmien hierominen ei auta.
en halua olla sokea.
miksi pitää seistä?
haluan istua.
en saa happea.
laittakaa joku ikkuna auki.
miksi pitää laulaa?
lopettakaa.
en kestä enää.
en jaksa enää.

Selite: 
..ja sitten pyörryttiin. tässä siis ajatuksia ennen pyörtymistä joskus pienempänä, mutta muistan vieläkin sen tunteen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot