Mandariineja.

Runoilija ceeriisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aki 15082005-> ♥
 

Pyyhkäiset kyyneleen poskeltani.
Otat kädestäni kiinni, toisessa kädessäsi on mandariini.
Osoitat pöytää, painat silmäni kiinni.
Lausut taikasanat.
Pyydät avaamaan silmäni.
Osoitat uudestaan pöytää, vedät minut sen luo.
Se on täynnä mandariineja.

Selite: 
hyvei unei..joskus vähän oudompia.. ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot