Luistelemassa.

Runoilija ceeriisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aki 15082005-> ♥
 

On kylmä, sataa räntää.
Sinä luistelet ystäviesi kanssa,
lämitte mailoilla kiekkoa.
Minä luistelen rauhassa yksin.
Käännyn selkä sinuun päin, luistelen poispäin.
Tulet takaatani, käännät minut ympäri.
Otat minut hellään syleilyysi ja annat pusun.
Otat käsistäni kiinni, vedät minua mukanasi.
Vauhtimme nopenee ja nopenee, minä luotan sinuun.
Pyörähdämme ympäri.
Minä olen kaatumaisillani, sinä et anna sen tapahtua.
Halaat vielä kerran, voisipa tämä olla ikuista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä saa hyvälle mielelle ja vanhoja muistoja mieleen. Hienoa! Z*

 

Käyttäjän kaikki runot