missä haluaisit nyt olla?

Runoilija ceeriisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aki 15082005-> ♥
 

oman kullan kainalossa
rakastani suudellessa
takkatulen roihutessa
teetä lämmintä siemailemassa
muulta maalta piilossa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnelma tosi nätti! Ja mikäs sen parempi paikka kuin oman kullan kainalo.

Tunnelmallisia iltoja syksyyn!

Suloinen ja kaunis. Riimitys toimii tässä tosi hyvin, aika leijuvasti. Kauniin ajaton tunnelma tässä.

 

Käyttäjän kaikki runot