"Sydän kylmänä saa odottaa."

Runoilija ceeriisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aki 15082005-> ♥
 

Mun sydän on kylmä ja jäässä,

jos en oo sun kanssa,
nää sua tai kuule susta mitään.

Mut ku oon sun kanssa,
nään sut tai kuulen susta,

mun sydän sulaa ja sykkii eloisammin ku ikinä.

Selite: 
rakkaimmalleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot