vastaa mulle kulta

Runoilija ceeriisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aki 15082005-> ♥
 

mietin vaan miks et vastaa mun viesteihin
ootko vihanen ootko suuttunu
turhaudun en tiedä vastausta
kulutan aikaani ja kelaan tätä päivää
olit hiljanen koulussa
passitit mut tunnille vaikka yleensä et haluu mun menevän
yleensä halaat mua ja joudun melkeen repimään itteni irti
mikä sulla on
tiiän odotit kolme tuntii ja kävin vaan kerran luonas
ei se siitä voi johtua
tietysti olisin tullu useemmin mut kaikki oli vastaan
mun kädet tärisee
miks et oo vastannu
mitä sulle on sattunu

Selite: 
tällanen tunne tänään
Kategoria: 
 

Kommentit

Epätietoisuus on repivä tunne, kun ei tiedä mitä toinen ajattelee...puhutteleva runo!

 

Käyttäjän kaikki runot