Särjetty sydän

Runoilija 5d05908cdbd790319b70248636880c21

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011
Viimeksi paikalla: 7.9.2019 10:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Milloin uskallan luottaa?
Uskallanko enää koskaan?

Niin syvälle satutettu.
Sydämen sopukoihin saakka ulottuu,
vielä vuotava haava.

Tavoitan itseni epäilemästä,
yhä uudestaan.

Niin nopeasti voi luottamuksen menettää,
niin pienellä vaivalla.

Ja kuinka paljon teettääkään työtä
rakentaa uudestaan
kerran särjetty sydän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot