Tiedoksi

Runoilija Seawind

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.12.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.7.1984

Viiden tähden sekopää... Aina sattuu ja tapahtuu. Ja hauskaa on!
 

”Halataan nyt sitten”.
Niin, suoraan sanottuna
haluaisin halata sua vaikka joka päivä
ja jos rehellisiä ollaan,
jos halataan, en ole varma saanko mun käsiä enää susta irti.
Niin ettäs tiedät.
Mutta halataan silti vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kun suloinen runo. Ja tuttua, joitakin ihmisiä voisi vain halata ikuisuuden, eikä sekään olisi tarpeeksi.

 

Käyttäjän kaikki runot