Palapeli

Runoilija 86d3afbadc6434fd962c197a78184378

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2018 21:56

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Kirjoituksia omasta elämästä, sinun elämästä, hänen elämästä... Kaikesta, mistä mitään saa irti. Ja mitä vaan. Jos ei muuta, niin tarkkailemalla muita ihmisiä. Olen ihan kiltti.
 

Minä rakastan tassuja ja
kylmää kuonoa aamulla,
vaatimassa heräämistäni.
Rakastan luonnollista satumetsää
täynnä taikaa, jonne minut kannetaan
sanattomassa yhteydessä.

Naurua kahvikupin ääressä
tai pehmeää puhetta
henkäyksiä.
Sinuakin, joka raastaa hermojani,
teitä, joita näen lähes päivittäin.
Te, joita näen liian vähän.

Ja sitä, joka peilikuvasta katsoo takaisin,
rakastan.

Niistä paloista kasaan palapelini,
josta yhdenkin palan puuttuminen
tekee minut onnettomaksi.

Mutta paloista suurin ja tärkein,
kaunein,
olet sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo.
Täydellinen kokonaisuus, jonka lopussa oli pakko hymyillä! :)

Hellän koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot