Mahdottomuutta

Runoilija Missy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2016 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan kaikki tekstini niinkuin ne mieleeni tulevat. Ne ovat mitä ovat. Palaute on aina tervetullutta ja toivoisin että myös muutkin tekstini saisivat lukijan huomiota kuin aina vaan ne uusimmat tuotokset.
Kiitos kaikille teille jotka runojani luette ja ehkä myös vierailette blogissakin.  :)Olkaa rohkeita ja antakaa palautetta.

Voiko antaa anteeksi mutta ei unohtaa?
 
 Tuhat tähteä mä nään, katselevan maailmaa.
  Inhoten, tunteinaan pelkkää surua ja voimattomuutta,
  kuoleman seilaavan merellä.
  En enää ikinä kuole sanon, mutta kuollut olen ollut jo kauan.
  Siitä hetkestä saakka kun lumihiutale putosi sydämeni päälle ja suli.
  Ei yksikään lehdetön puu, ei yksikään talviunta nukkuva karhu,
  ei yksikään elävä, voi sinua tavoittaa, ymmärtää, koskettaa.
  Tämä on vain tarinaa, lopullista.
Selite: 
Tästä runosta alkoi aikuis-iän runoilut.
oletus

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin
 

Käyttäjän kaikki runot