Jäljellä pirstautunut lasi, lasi meistä.

Runoilija Chatina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuska vaan rikkoo ihmistä sisältä. You're still living in my broken heart's pieces.
 

Hivelet ilmaa,

sillä kosketuksesi kuolee iholleni.

Onko rakkaus vain palavaa tuhkaa?
ainakin hetken,
tässä hetkessä kun aurinko nousee.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot