Sisko

Runoilija oikku1

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen rauhallinen ja ystävällinen.. mottoni on "ihan sama mitä muut ajattelee mut kuhan minä tiedän totuuden"
 

Muistan kun pihalla pompittiin,
hiekka kakkuja rakennettiin,
nuoruuteni on ohi

nyt suren, ja kaipaan,
yöllä katsastan koko taivaan,
siellä on iso tähti,
taitaa olla pohjan tähti

miksi sinä, juuri sinä,
en välttämättä tykkää,
jos joku susta mulle juttuja,
tyrkkää

mutta minä aina kuvittelen,
että sinä siinä huvittelet,
hiekka linnoja kasailet,

kaipaan sinua vieläkin,
vaikkei sitä huomaisi,
jossain vaiheessa lennän luoksesi
jouluna tulen haudallesi.

Selite: 
aattelin kirjoittaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
oikku1 Lakana 6.1.2006 4 Runo
oikku1 Muisto 29.12.2005 1 Runo
oikku1 elämä 31.12.2005 1 Runo
oikku1 Rakas 13.12.2005 0 Runo
oikku1 Sinun kanssasi 19.3.2007 0 Runo
oikku1 Aamu 13.12.2005 0 Runo
oikku1 Nimetön 19.3.2007 0 Runo
oikku1 Sisko 15.12.2005 0 Runo