Kun on hyvin.

Runoilija Kaaos

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikuttaa siltä, että siellä missä sä asut,
haetaan janon tullessa kourallinen punaherukoita suoraan pensaasta ja puristetaan ne sormien läpi lasiin. Päällä keltanen villapaita pikkasen rispaantuneena ja multasena, jaloissa kumisaappaat on kertaalleen korjattu polkupyöränpaikalla.
Takassa on tuli, leivinuunissa lepää padallinen kasviksia. Sitten kuunnellaan vähän miestäjakitaraa, istutaan auringon kellastamilla sohvilla.
Tupakat on vaihdettu aikoja sitten piippuihin, sisävessa huussiin, lehdet kirjoihin. Ja kohta mennään ulos haravoimaan.
Teitä asuu siellä monta ystävää, samanlaisia vapaamielisiä, mutta vaatteet pysyy päällä - onhan kuitenkin syksy ja pitää vähän synkistellä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot