Jää hyvästit

Runoilija 4you

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kolmiodraamaa, elämää, fiktiota ja faktaa sekä fantasiaa.
 

Et sinä halunutkaan meille tulla
nyt tekee suru solmun sydämeen.
Me hymyyn piilotamme tuskan
kunnes kysymykset hiljenee.

Miten niin pieni voikaan
niin lujaa koskettaa
ja maa jalkojemme alta
hetkeksi katoaa.

Kesken kaiken matkan
kai muutit mielesi
ja tahdoit palata sinne
mistä tulitkin.

Me emme kuulet sitä
kuinka sinä kuiskasit:
"Jää hyvästi äiti ja isä,
minä menen takaisin."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
4you Oodi sinulle 8.2.2012 0 Runo
4you Eksyneet 26.4.2012 0 Runo
4you Pelkoa 27.4.2012 0 Runo
4you Tyttärelle 1.6.2012 0 Runo
4you Huuto 21.5.2013 1 Runo
4you Jää hyvästit 22.5.2013 0 Runo
4you Hiljainen huuto 23.5.2013 0 Runo