Päästä minut pois

Runoilija teakeeper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2005
Viimeksi paikalla: 5.10.2016 12:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turhaan yrität piilottaa
rumia sanoja huuliesi takana.
Sillä pelkkä katseesi kertoo
kuinka inhoat
inhoat
inhoat.

Etkä silti suostu avaamaan suutasi,
et pyydä minua lähtemään.
Ja siksi en voi kääntyä pois,
sinun tuskaisen katseesi tieltä.

Minä en voi jättää sinua,
koska olet hullu enkeli
ja pääsylippuni taivaaseen
on edelleen kädessäsi.

Päästä minut pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot