Nimetön

Runoilija Anniinainen

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 23.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Punapää vilukissa
 

Aamu

Mietin mikä elämässäni olikaan vialla
ai,
niin,
ei mikään ja kaikki

vieressäni maailman kauneimman unen kasvot

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot