Ahneus

Runoilija 833e013fbe0717c9dd6d91757237ee2a

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 11.12.2005
Viimeksi paikalla: 20.2.2019 20:39

Asuinpaikka: 37ad9774c8ee323dd6059536b997026f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 
En osannut sinua rakastaa,
ajattelin vain kultaa ja mammonaa,
tönäisten sinut sivuun pimeään,
jättäen nurin mutaan makaamaan,
sainko tällä mitä tahdoin,
EN,
Aiheutin vain särkyneen sydämen,
rikkoin sinut enkä auttaa voi,
olen kylmä ja munaton,
haihdun mielestäsi pois,
ehkä vielä joskus nousta voit,
pyyhkiä tomut olaltasi pois,
sanoen "en kaivata sinua vois"
"rakasta toista mene pois!"
opin läksyn surullisen tän,
tunnen vain ison ikävän,
kuin veitsen viiltävän,
haihdun pois hiljaa vain,
kyynel vierii hyvästi vain.
Selite: 
Hetken mielijohteen tuotos. Näillä mennään :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo hetken mielijohteeksi, kirjoitat taitavasti.
 

Käyttäjän kaikki runot