Kuilu

Runoilija atykifobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Typerää töherrystä. Kiitos silti kaikille, jotka viitsivät näitä lukasta, ja varsinkin niille, jotka viitsivät jopa kommentoida(=
 

On surullisen helppoa
rakkaus repiä rinnasta
Välille kahden ihmisen
kuilu, jonka pudotus
noin kaksimetrinen

En koskaan
lähtisi näissä kengissä ylpeilemään,
kun sana "kaikki"
ei merkitse mitään

Kun pidät kädestä,
venytät sen hetken olemattomiin
Vaikka irti pitäisi päästää

Ja kun kaksin käsin
toista kuuluisi repiä omakseen
sitä vain huutaa
ja pakenee

Selite: 
Menetinkö sinut kokonaan?
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisan surullinen,mutta hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot