Väkivalloin rakastaa

Runoilija atykifobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Typerää töherrystä. Kiitos silti kaikille, jotka viitsivät näitä lukasta, ja varsinkin niille, jotka viitsivät jopa kommentoida(=
 

Saanhan sinua rakastaa,
en rikki kokonaan,
vain vähän vahingoittaa?
Kuten tapana on

En ristiinnaulitse,
tuomitse,
rakastan vain vihaten
Teen siitä terveen ja sairaan

Koska sinua on minussa
liian monta palaa,
että antaisin itseni
kipuun kasvaa
Sillä siinä menisit sinäkin
liian kipeäksi,
poistuisit kai elämästäni

En anna sen kadota,
tahdon vain sinut ja sinua rakastaa
En anna sen palaa,
Sillä niin olet sinä minussa
kolme kertaa tuhatta ja sataa

Tähdet kuutamolla,
niin olet sinä jälleen lähdössä
Enkä saa mahdollisuutta
Sinä et jää,
minä viimein voin
pala kerrallaan
irti kasvaa
ja itseni täysin jäädyttää
Merkitys katoaa
Kiitos (3x)

En anna sen kadota,
tahdon vain sinut ja sinua rakastaa
En anna sen palaa,
Sillä niin olet sinä minussa
kolme kertaa tuhatta ja sataa

En anna sen kadota,
tahdon vain sinut ja sinua rakastaa
En anna sen palaa,
Sillä niin olet sinä minussa
kolme kertaa tuhatta ja sataa
Sydän hakkaa tuhatta ja sataa
Olen hukassa
ja sydän hakkaa
Tulethan hakemaan
haudan takaa?

Selite: 
Biisien kirjoittaminen on mahtavaa, vielä mahtavampaa olisi saada tehdä muille biisejä, sillä omalle äänelleni ja tyylilleni sopivia harvoin osaan tehdä. Tämänkin biisin kuulen itse päässäni Industrial metal-tyylisenä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot