Pään sisässä

Runoilija atykifobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Typerää töherrystä. Kiitos silti kaikille, jotka viitsivät näitä lukasta, ja varsinkin niille, jotka viitsivät jopa kommentoida(=
 

Kastelen tyynyliinani
toistelen
ainoita
varteenotettavia sanojani

Huoneeseen saapuu äkkipimeä
liidunvalkoisena
hapuilen seinää

Seuraavaksi mittelöin vastustajani kanssa,
joka suurempi puita, taivaita
Taistelen, vaikkeivät silmäni totu pimeään
lohtu on kaukana,
silti yhä hengitän

Kasvot vieraat
minuun katseensa laskee
katse on valpas,
katse on varma
sen väistän sanomatta sanaakaan

Sitten se katoaa,
pimeyskin

Silmäni tottuvat,
tunnen raajani jälleen
pääni on paikallaan
pupillit laajentuneet

Mistä minä sen tiedän?

Samassa kohtaa,
missä äsken vieras,
siellä nyt katse kohtaa
kanssa saman ihmisen,
kertoo,
että itse päättää saan
onko vastassa vihollinen
vai jotain parempaa


Sitten hänet tunnistan

Se olen
minä itse
ja itkuiset kasvoni
Selite: 
Olet itse itsesi pahin vihollinen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot