Aamut, kun en kaivannut

Runoilija atykifobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Typerää töherrystä. Kiitos silti kaikille, jotka viitsivät näitä lukasta, ja varsinkin niille, jotka viitsivät jopa kommentoida(=
 

Helvetin hyvää huomenta
Kaipaus katsoo muualle
Kuin kirkkaudessaan pääsi
aurinko minut sokaisemaan
taas

Keitän kupin kahvia
ja uneksin kai sekunnin
sinusta
Puen päälleni vaatteet
sinun hajusi haisee niissä,
hiki pistää nenään
pidän niitä kuitenkin
hetken minun päällä

Tässä hetkessä
on tuhat ajatusta
sinusta ja monesta muusta
päälläni, allani
ja hyvinkin kaukana minusta
Tämä on kai niitä
irstaita aamuja

Hajottaa,
eikä kukaan tule
Pian nukahdankin
jo uudelleen

Enkä kaipaa sinua tänäänkään

Selite: 
Kova kuori, välinpitämättömiä ajatuksia. Ei, se en ole minä, vaikka muuta väitän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot