Selviytyminen päivästä ja sitä seuraavasta

Runoilija atykifobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Typerää töherrystä. Kiitos silti kaikille, jotka viitsivät näitä lukasta, ja varsinkin niille, jotka viitsivät jopa kommentoida(=
 

Harras mumina täyttää huoneeni
kuin kuiskailen lohdullisia sanoja
itselleni
Silittelen hiuksiani
opettelen pitämään itsestäni kiinni

Teen itselleni ruokaa,
vaikken sitä niin osaakaan
Syön, vaikken halua
Minun on opittava
olemaan omillaan
Opittava pitämään
itsestäni huolta

Ei vain pärjätä,
vaan oikeasti pitää
hyvää huolta siitä rakkaimmasta,
itsestään

Vaikka peilikuva itkettää,
en eloon tahdo jäädäkään,
silti jokainen liike tapahtuu
empimättä ja ilman ajatusta ikävän
Minä selviän

Uneen vaivun kainalossasi,
yöllä herään omassa kodissani
olen yksin ja niin harmaa, ontuva massa
käpertyneenä omaan surkeuteeni
Pakottaudun nukahtamaan uudelleen
horjuvaan katatoniseen tilaani

Minä selviän,
minä selviän,
sen sinulle lupasin
etten joudu ikävyyksiin
Minä selviän,
minä selviän,
en aio tuottaa pettymystä

Sen sinulle lupasin,
entisen elämän rakkaani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot