O-ou flaming-ou.

Runoilija f26791e734d62d00e72be94e261fd4b6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2018 14:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiipeilytelineessä on kolme vaaleanpunaista möykkyä.
Ne eivät ole flamingoja.

Kehossani on 10 kipeää mustelmaa.
Ne jäivät sinusta.

Epäflamingot hyppäävät polkupyörien selkään.
Kiipeilyteline on tyhjä.

Mustelmat eivät polje pyörällä.
Olet minussa yhä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot