mitä ja mitä ei?!

Runoilija MiRRva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥♥[don't try to be anything greater than life] ♥♥
 

Kaikki unohtavat sen minkä yrittävät muistaa,
Mutta toisaalta muistavat sen mikä pitäisi unohtaa.

Jotkut rakastavat sitä jota ei tulisi rakastaa,
mutta epätoivoisesti yrittävät vietellä toisen.

Monet oppivat kaiken mitä ei tulisi oppia,
useas taas eivät opi ikinä sitä mitä pitäisi oppia.

Harvat sanovat sanottavansa silloin kun on aika,
toiset taas möläyttävät aina kaiken silloin kun ei tarvitse.

Selite: 
kaikki totta. kaikki on käynyt minulle.<3 joka tilanne eri,
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot