"Minä rakastan sinua"

Runoilija Posonee

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you truly loved the first one, you wouldn’t love another. There are four questions of value in life… What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”

- Johnny Depp
 

Olipa kerran poika, jolla oli hyvin harvinainen sairaus. Hän ei osannut sanoa mitään muuta, kuin rakastan sinua. Hänen vanhempansa eivät tienneet siitä. Hän sanoi aina kaikille, jotka kysyivät jotain, että rakastan sinua. Kun poika oli 15 vuotias, hän oli syrjitty. Hän oli masentunut ja surullinen. Eräs ilta, hän karkasi kotoaan ja meinasi hypätä sillalta alas, kun juna tuli. Hänen luokseen juoksityttö ja kysyi, mitä oikein aiot tehdä. Poika vain vastasi, rakastan sinua. Tyttö ilahtui, halasi poikaa ja sanoi, niin minäkin sinua. Siitä lähtien, poika oli saanut apua tähän vakavaan sairauteen ja oppinut puhumaan, kuin muut ihmiset. Ja tietysti, hän seurusteli ja meni naimisiin tämän kyseisen tytön kanssa.

Selite: 
Keksein itse joku päivä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot