2012

Runoilija ekhidna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oi maailma
 

Katselin ikkunasta. Kyllä, ajattelin. Tänä vuonna olen alkanut ensimmäistä kertaa elää. En pysty olemaan hymyilemättä, ja itkenkin hiukan, mutta vain hiukan.

Olen tiennyt sen jo jonkin aikaa, mutta en ollut vain muotoillut sitä ajatuksekseni päässäni. Näen ikkunasta lentokoneen. Hymyilen. Odota maailma, tulen tapaamaan sinua vielä monta kertaa.

Elokuu 2012

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot