On vain rakkaus

Runoilija ekhidna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oi maailma
 

Kun palaan kotiin olet minua vastassa, kaadat päälleni kottikärryllisen tuota ihanaa, hellää tunnetta. On vain yksi tunne. On vain rakkaus.

Kun olen lähelläsi, kun pitelet minua, kun katsot minua, on vain rakkaus.

Ei ole peliä, ei juonia tai arvailua, ei varpaillaan oloa, on vain rakkaus.

Sinun rakkaudessasi ei ole muttia tai jossittelua, on vain rakkaus.

Kun on vain rakkaus ei jää tilaa katkeruudelle, ei kateudelle, ei pelolle, on vain rakkaus.

Rakkautesi on suojakilpeni, haarniskani, panssarini. Se on vahvin aseeni ja suurin pelastajani. En tarvitse suojakseni muuta. On vain rakkaus.

Se on salaisin ja näkyvin aarteeni. Tahdon kietoa sen samettiin ja säilöä korurasiaan. Tahdon liimata sen otsaani ja juosta ulkona. Tahdon kaikkien näkevän. Tahdon huutaa ääneen, että on vain rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot