tuhat maailmaa sisälläni

Runoilija ekhidna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oi maailma
 

En ole taivaanrannan maalari. Maalaan avaruutta. Sisälläni on tuhansia huoneita, satoja palatseja, miljoonia kasvoja.

Istun. En kyllästy koskaan. Olen sisällä omassa salaisuudessani. Saavutan tyydytykseni huipun yksin ja silti jonkun kanssa.

Tuhat maailmaa sisälläni ja ne lisääntyvät edelleen. Katson maailmojani itseänikin täydellisempänä. Niin kauniina, että joskus on vaikea päättää, miltä näytän.

Tuhat maailma sisälläni johdattaa minut ilon lähteelle. Ilon, jota muut eivät voi nähdä tai kokea. Tyydytyksen, jota muut eivät ymmärrä. Surun ja rakkauden, jota muut eivät voi tuntea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastan tätä!

"Olen sisällä omassa salaisuudessani. Saavutan tyydytykseni huipun yksin ja silti jonkun kanssa."

Kerrassaan upea :)

 

Käyttäjän kaikki runot