Ero

Runoilija Mirka-Milla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et saanut mua jatkamaan,
et halunnut mun jäävän.

En saanut sua uskomaan
etten rakkauttain muille jaa.

Sama mitä tein,
tein kaiken aina väärin.

Siks pakkasin mä laukut
ja lähdin vähin äänin.

Nyt laitan kyyneleeni tuulen matkaan,
katson kohti taivaanrantaa
ja toivon..

että jossain oisi joku joka
mua rakastais niin kuin minä
sua rakastin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä se lähtee. : )

 

Käyttäjän kaikki runot