Kunhan muut eivät saa tietää

Runoilija samettinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2005
Viimeksi paikalla: 22.2.2023 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Eipä ole inspiraation lintu
enää lennellyt ylläni,
koittakaa ymmärtää
en jaksa keskittyä
tämän taiteen alaan
enää yhtä hyvin
kuin ennen.

se ainainen itsekriittisyys

Mutta olisin silti kiitollinen jos kommentoisitte "runouttani".

Kiitoksia paljon
kaikentyyppisestä palautteesta!!!
 

Aistikkaan läpikuultava ihosi
näytti jäljet,
kertoi pikku salaisuutesi,
petti luottamuksesi
sinä yönä
kun hellän hipiäsi kuorit
muodikkaan vaatekertasi suojista,
antauduit vieraan syleilylle,
ääriviivojasi hivelevälle
vartaloasi himoitsevalle
yöllisen kadun prinssille,
jonka ainoana toiveena oli
tyydyttää halunsa
mahdollisimman pikaisesti.

Niinpä hipiäsi
paljasti erityisyytesi,
todisti painajaisesi,
syötti ne miehelle
jolla oli kulmakunnan
höllein huuli,
syrjäkylän kioskin
takaseinää vasten kopeloituna,
kiireisesti kähmittynä,
elämisen mehut puristettuna,
mielijohteesta raiskattuna,
petturina

etkä antanut itsellesi anteeksi
puolustuskyvyttömyyttäsi,
heikkouttasi
vaan jatkoit
legendan syntymiseen asti.

Selite: 
ne jäljet eivät koskaan kadonneet
Kategoria: 
 

Kommentit

Rankkaa tekstiä, joskin hienosti olet asiasta kertonut. Toivon puolestasi, ettei ole omakohtaisia kokemuksia. :)

Koskettava on runosi. *hali ja voimia sinulle* Hyvää syntymäpäivää.^^

 

Käyttäjän kaikki runot