väsytkö kun jumitat

Runoilija samettinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2005
Viimeksi paikalla: 22.2.2023 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Eipä ole inspiraation lintu
enää lennellyt ylläni,
koittakaa ymmärtää
en jaksa keskittyä
tämän taiteen alaan
enää yhtä hyvin
kuin ennen.

se ainainen itsekriittisyys

Mutta olisin silti kiitollinen jos kommentoisitte "runouttani".

Kiitoksia paljon
kaikentyyppisestä palautteesta!!!
 

ihmiset jumittavat,
puhutaan.

he vain ovat,
sanotaanko
väsyneitä,
tai ehkä
kyllästyneitä ja haluttomia
tekemään ylipäätänsä mitään
velttoudessaan.

he ovat väsyneitä
siihen mitä ympärillä tapahtuu
vaikka aina ovat menossa
mihin ehtivät.

lähes aina aamuisin
omatuntoa kalvaa kun ajattelee
ettei jaksanut herätä meikkaamaan
vaan mieluummin juoksee bussipysäkille
toisen hanskan jäädessä kotiin.

ja lähes aina iltaisin
silmiä kirvelee kun ajattelee
ettei nukkumaan aikaisemmin ehtinyt,
olihan se Lost ja Twin Peaks
paljon tärkeämpiä.

ihmiset siis jumittavat

sillä eivät jaksa.



mutta mitäs sitten

kun ei enää jaksa

jumittaa...


Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot