Ajetaan se pois!

Runoilija tepsu87

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"rakkaus on ikuista"
 

Loppu häämöttää,
tule viereeni ajetaan se pois,
Suudellaan se pois kuten aina,
ei se ota meitä koskaan,
ollaan sille liian rakastuneita,

Selite: 
Öööhh......
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti sanottu,
en osaa sanoa
muuta...<3

 

Käyttäjän kaikki runot